top of page
IMG_8947copy1.jpg

Mittatilausvaljaat pienille lemmikeille

Lavellas valjaat syntyvät yhden ihmisen käsin, kotimaisena käsityönä, valmistettuna kestävistä materiaaleista. Valjaat suunnitellaan pienten lemmikkien ulkoiluhetkiä ajatellen. Unohtamatta valjaiden uniikkia ja kaunista ulkomuotoa!

Mittatilausvaljaat suunnitellaan ja räätälöidään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, ja suunnitellaan lemmikillesi uniikit valjaat!

Mittatilausvaljaat

Valjaat valmistetaan kestävistä, mutta kevyistä materiaaleista, pieniä lemmikkejä ajatellen. Osien yhteen kiinnitys tapahtuu niiteillä, joka on ommelta kestävämpi ratkaisu. 

Mittatilausvaljaat valmistetaan ensisijaisesti varastosta ennestään löytyvistä materiaaleista. Varastosta löytyy paljon erilaisia kuoseja yksivärisistä–kuviollisiin ripsinauhoihin, glitter- ja samettinauhoihin ja kangaskuoseihin. Inspiraatiota valjaisiin voit hakea @lavellasvaljaat instagram -sivulta tai kysyä yhteydenotolla kuvia ja ehdotuksia erilaisista kuoseista. Autan mielelläni värien ja kuosien valinnan kanssa.

Toiveita mahdollisista timanttikoristeista, metalliosien väreistä ja muista yksityiskohdista saa aina jättää.

Malli ja koko

Valjaat toteutetaan lähtökohtaisesti nykyisen malliston mukaan, johon kuuluvat; Y-valjaat, H-valjaat ja kanien lapavaljaat. Toiveita on mahdollista jättää valjasmallia ajatellen esimerkiksi H-valjaat rintaremmillä.

Valjaiden koon voit tilata suoraan malliston mukaan, omilla mitoilla taikka kysyä apua mittojen kanssa.

Hinnoittelu

Mittatilausvaljaiden lähtöhinta kaikkien mallien S-M koossa(pieni ja keskikoko) on 24€ ja L-koossa 26€, hinnat sisältävät ALV. 24%. 

Erityistoiveista esim. timanttikoristeista tulee tilaukseen pientä lisähintaa. Lopullinen hinta valjaille erityistoiveiden jälkeen sovitaan aina ennen työn aloitusta. 

Tilaaminen ja yhteydenotot

Mittatilauksen tekeminen

 

Mittatilauksi ei oteta vastaan tällä hetkellä.

 

Tilaaminen vaihe vaiheelta:

 

1. Kerro mahdollisimman tarkasti toiveet mittatilausvaljaita ajatellen, kuosi, malli, koko ja mahdolliset erityistoiveet. Jos et ole vielä varma kuosista, kerro minkä värisistä tai tyylisistä kuoseista haluaisit kuvia.

Esimerkiksi:

Hei, haluaisin mittatilausvaljaat kissalle. Malli H-valjas ja koko M. Toivoisin kuvia vaaleanpunaisista glitter-sametti kuoseista. 

 

2. Vahvistan tämän jälkeen tilauksen, vastaan mahdollisiin kysymyksiin, välitän kuvia kuositoiveista.

3. Kun olemme sopineet mittatilausvaljaiden materiaalista, koosta, mallista ja hinnasta, välitän laskun tilauksesta.

4. Tilaukset valmistetaan 2-10vrk maksusuorituksesta. Valmistumisen jälkeen tilaus postitetaan asiakkaalle. Valmistuneesta tuotteesta toimitetaan aina kuva, ennen postitusta.

Postimaksu:

Valjaat ja hihnat toimitetaan kirjepostilla:

- 3e alle 50g lähetys. (yhdet valjaat tai yksi hihna)

- 5e kun lähetyksen paino ylittää 50 grammaa. (useampi tuote)

Jos haluat seurata postilähetystä, voidaan kirjeeseen lisätä Postin Plus -merkki. Plus merkin hinta on 1,50 euroa.

Mittatilaukset ovat sitovia. Valjaat ja talutushihnat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, eikä niissä ole vaihto tai palautusoikeutta. Korjausvelvollisuus täyttyy, jos tilattu tuote ei vastaa luvattuja mittoja tai kuosia. Korjausta ei toteuteta mallikuvasta poikkeavan värisävyn tai kuvion perusteella.

Ideoita valjaisiin

Kokoinfo

bottom of page