top of page

Toimitusehdot

Yleistä 

Tmi Maija Suni (Y-tunnus 3277114-1) verkkokaupan toimitusehdot. Näitä toimitusehtoja sovelletaan Tmi Maija Suni ja asiakkaan välillä. Asiointi tapahtuu suomen ja ruotsin kielellä. 

Tuotteiden myynti tapahtuu Suomen alueella. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

 

Tilaaminen 

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu internetistä osoitteesta www.lavellasvaljaat.com, jossa valitut tuotteet tilataan tilauskaavakkeen kautta.  

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet. Asiakkaan tulee tarkastaa, että tilausvahvistus vastaa tehtyä tilausta. Käsiteltävän tilauksen minimisumma on 20 euroa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

 

Tuotteiden hinnat ja toimituskulut 

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai mm. kampanjoissa erikseen ilmoitetun ajan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.  

Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen teon ja tilausvahvistuksen yhteydessä. Toimituskulut veloitetaan tilauksen maksun yhteydessä. 

 

Maksutavat 

Verkkosivujen kautta tehdystä tilauksesta välitetään lasku tilausvahvistuksen mukana. 

 

Toimitustavat 

Valjaat ja hihnat: 

Alle 50 grammaa esimerkiksi yhdet valjaat / 4 euroa. 

Yli 50 grammaa esimerkiksi useampi tuote / 6 euroa 

 

Isommat tilaukset esimerkiksi jälleenmyynti erät toimitetaan postipakettina / 6,90 euroa 

 

Aloittelijaesteet toimitetaan postipakettina / 10 euroa 

 

Toimitusaika 

Tilauksen käsittely tapahtuu päivän sisällä, kun tilaus tehdään arkena. Tilauksen toimitus tapahtuu maksun kirjauduttua.  

Toimitusaika kirjepostilla on 4-5 arkipäivää. Toimitusaika postipaketeilla on 1-3 arkipäivää. 

 

Pidemmistä toimitusajoista tiedotetaan erikseen. 

 

Vaihto- ja palautusoikeus 

Tuotteen saapuessa, varmistathan, että toimitus sisältää kaikki tilatut tuotteet. Ilmoita viipymättä virheestä, viimeistään 7 vuorokauden kuluessa toimituksen vastaanottamisesta.  

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mittatilaustuotteissa ei ole palautusoikeutta.

 

Vaihdossa palautat tuotteen omakustanteisesti, ei asiakaspalautuksena. Mikäli asiakas palauttaa tuotteen asiakaspalautuksena, pidätetään palautettavasta summasta postikulut. 

Viallisen tuotteen palautus on asiakkaalle maksuton.

Ennen tuotteen palautusta olethan yhteydessä minuun lavellasvaljaat@gmail.com.  

Mittatilauksena tilatut valjaat ja talutushihnat räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti, eikä niissä ole vaihto tai palautusoikeutta. Korjausvelvollisuus täyttyy, jos tilattu tuote ei vastaa luvattuja mittoja tai kuosia. Korjausta ei toteuteta mallikuvasta poikkeavan värisävyn tai kuvion perusteella.

Vastaan tuotteen käytettävyyteen liittyvistä virheistä, jos tuote todetaan virheelliseksi. Tuotteen virhe on tapauskohtaisesti mahdollista korjata tai virheellinen tuote on mahdollista vaihtaa toiseen vastaavaan. 

Tuotteiden värisävyt ja kuosit voivat vaihdella ja poiketa hieman kuvista. En ota vastaan palautuksia, jotka johtuvat kuvista poikkeavista sävyistä ja kuoseista. 

 

Palautukseen liittyvät ohjeet 

  • Jos tuote on viallinen, ilmoita asiasta välittömästi lavellasvaljaat@gmail.com, niin lähetän lisätiedot tuotteen palautukseen liittyen.  

  • Jos tuote on kunnossa, mutta haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut itse. Kun tuote on palautunut ja se on todettu olevan alkuperäisessä kunnossa, suoritetaan tuotteen ostohinnan palautus asiakkaalle. 

  • Jos tilaus on vioittunut kuljetuksessa (Posti), tee reklamaatio kuljetusyhtiölle tilausta vastaanottaessasi ja ennen avaamista. Ole myös yhteydessä lavellasvaljaat@gmail.com

 

Tilauksen peruminen tai noutamatta jättäminen 

Tilauksen peruuttamisesta on ilmoitettava viipymättä osoitteeseen lavellasvaljaat@gmail.com. Tilauksen noitamatta jättäminen ei ole hyväksytty syy peruutukseen. Noutamatta jätetyn tilauksen palautettavasta summasta pidätetään koituneet kulut.  

Jos asiakas haluaa noutamattoman tai väärillä osoitetiedoilla tehdyn tilauksen uudelleen lähetystä, tulee hänen maksaa uudelleen lähetyskulut. 

Pidätetään oikeus toimitusehtojen muutoksiin. 

bottom of page