top of page
IMG_3979copy2.jpg

Heinät ja luonnon yrtit

Luonnonmukaisesti kasvanutta heinää ja luonnosta poimittuja yrttejä kaneille ja jyrsijöille. Ravinnoksi erityisesti talvikausille.

Heinä on luonnonmukaisella ja lannoittamattomalla pellolla kasvanutta. Sisältää mm. timoteita, nurminataa, apilaa, voikukkaa, siankärsämöä, hiirenvirnaa ja muita heinäkasveja. Heinäpaalit ovat kooltaan 7-10kg.

Kesän aikana poimitut ja kuivatut luonnon yrtit sisältävät paljon erilaisia ravinteita, jotka tukevat kanien ja jyrsijöiden monipuolista ruokintaa. Sopivat osaksi ruokintaa ympäri vuoden, erityisesti talvikausina.

Yrttejä myynnissä tapahtumien yhteydessä sekä ostettavissa isommissa erissä toimitettuina. Heinäpaalit myydään toimitettuna Helsingin, Salon ja Turun alueelle. 

Heinäpaalit

Luonnonmukaiselta pellolta tehdyt heinäpaalit ovat kooltaan noin 7-10kg ja ne sisältävät monipuolisesti erilaisia kasveja mm. timotei-heinää, nurminataa, apilaa, voikukkaa, siankärsämöä ja hiirenvirnaa.

Yhden kokonaisen heinäpaalin hinta on 10€. Heinää voi myös ostaa puolitettuna paaleina, jolloin hinta on 6e.

Luonnon yrtit

Kesän 2023 aikana kerättyjä ja kuivattuja luonnon yrttejä. Sopivat erityisesti kanien ja jyrsijöiden ravinnoksi. 

Kuivattuja yrttejä löytyy seuraavasti:

Vadelma

Siankärsämö

Hiirenvirna

Omenapuun lehdet

Kuivattuja yrttejä myynnissä tapahtumissa sekä ostettavissa isommissa erissä.

Toimitus

Heinäpaalit toimitetaan sovitusti Helsinki, Salo ja Turku -akselilla. Toimituksen hinta on 5€. 

Heinäpaaleja on mahdollista tilata myös tapahtumiin, joihin Lavellas valjaat osallistuvat.

Kuivatut yrtit toimitetaan pakettina, jolloin minimi tilaus määrä on 20€ + postitus paketin koon mukaan 7-10€. Yrttejä on mahdollista ostaa heinäpaalien kanssa, jolloin yrtit kulkevat heinän toimituksen yhteydessä.

Kuvia pellolta ja luonnon yrteistä

bottom of page