top of page
IMG_5365copy.JPG

BioThane kaulapannat ja talutushihnat

BioThane on likaa ja vettä hylkivä, nahan tuntuinen, mutta täysin vegaaninen materiaalia. BioThanesta syntyy käyttöä kestäviä hihnoja ja pantoja koirallesi. Materiaalin värivalikoima on laaja ja lisäksi pantoihin ja hihnoihin on mahdollista yhdistää Paracord-narua. Pannat ja hihnat laaditaan aina tilaajan toiveiden mukaan.

Ota yhteydessä ja lähdetään suunnittelemaan BioThane varusteita koirallesi!

Kaulapannat

Kaulapannan värivalikoima on laaja ja pantoihin on myös mahdollista yhdistää erilaisia punoksia Paracord-narusta. Pannan lukitus on metallinen solki. Talutushihnaa varten pannasta löytyy D-rengas. Osien yhteen kiinnitys on tehty niiteillä, joka on ommelta kestävämpi ratkaisu.

Panta toteutetaan aina tilaajan toiveiden pohjalta.

BioThane materiaalien leveydet pantoihin: 16mm, 19mm, 25mm ja 38mm.

Talutushihnat

Talutushihnaan värivalikoima on laaja. Hihnan saa kiinni koiran pantaan/valjaisiin metallisella lukolla. Hihnaan lukkojen vaihtoehtoina: liipasinlukko, BGB-lukko ja twistlock -lukko. Talutushihnan osien kiinnitykset tehdään niiteillä.

Talutushihnaan on mahdollista toivoa lisälenkkejä, monitoimimallia ja muita osia. Hihna toteutetaan aina tilaajan toiveiden pohjalta.

BioThane materiaalien leveyde hihnoihint: 9mm, 16mm ja 19mm.

Tilauksen hinnoittelu

Tilaus hinnoitellaan materiaalien ja työmäärän mukaan. Ennen työn aloitusta tilaukselle sovitaan hinta yhdessä tilaajan kanssa. Useamman varusteen esim. pentupakkaukseen tuleviin talutushihnoihin on mahdollista sopia pakettihinta.

Talutushihnojen hinnoittelu:

9mm talutushihna 1,5m liipasinlukolla, alkaen 30e

16mm talutushihna 1,5m liipasinlukolla, alkaen 32e

19mm talutushihna 1,5m liipasinlukolla, alkaen 34e

Pantojen hinnoittelu:

16mm panta esim. 25-32cm, alkaen 25e

19mm panta esim. 35-42cm, alkaen 28e

25mm panta esim. 45-52cm, alkaen 30e

Tuotekuvia tilauksista

Pannat ja hihnat käytössä

bottom of page