top of page
IMG_8288copy.jpg

Käsityönä tehdyt aloittelijaesteet

Idea aloittelijaesteistä syntyi yhtenä kesäiltana, ja näiden esteiden toteutus onkin ollut yhteinen projekti perheen kesken.

Esteet on valmistettu uusiokäytetystä puutavarasta, jota varastosta on löytynyt muiden projektien jäljiltä. Ylipäätään tavoitteena on ollut hyödyntää esteissä kaikkea sellaista, jota jo ennestään kotoa on löytynyt. Ekohenkisyys on toteutunut hyvin tässä projektissa. Esteiden mukana tulevat muovipuomit ovat ainoat uutena ostetut.

Esteiden puuosat on käsin iottu. Värit on sekoitettu itse värijauheista, hävikiksi jääneeseen valkoiseen maaliin. Viimeistelynä esteet on lakattu. 

Perustiedot esteistä

Aloittelijaesteet ovat malliltaan yksinkertaiset, ja soveltuvat hyvin kaniestehypyn aloittamiseen. Esteet vastaavat vaatimuksiltaan kilpailutason esteitä.

Esteissä materiaalina on puu, joka on hiottu, maalattu ja lopuksi lakattu. Yhdestä estetolpasta löytyy neljä sinkilää, eli puominkannatinta, noin 10cm välein. Sinkilät ovat samoja mitä virallisissa kilpailuesteissä käytetään. Estetolpan kokonais korkeus on 47cm.

Jokaisen esteen mukana tulee neljä kappaletta kevyitä muovipuomeja, jotka ovat pituudeltaan n. 62cm.

Laventeli

50€

(LOPPU)

Turkoosi

50e

(LOPPU)

Tilaaminen ja toimitus

Esteet toimitetaan joko postipakettina tai sovittuna noutona.

Nouto

Esteet on mahdollista noutaa sovitusti Salosta (Varsinais-Suomi) tai Helsingistä (Uusimaa).

Postitus

Postipakettina 10e

 

Tilaaminen vaihe vaiheelta:

1. Kun olet päättänyt mitkä tuotteet haluat ostaa, ota minuun yhteyttä ja kerro selkeästi minkä värisen esteen ja kuinka monta kappaletta haluat ostaa. Kerro myös jos haluat postituksen sijaan sopia noudon.

Esimerkiksi:

Hei, haluan ostaa yhden aloitteljaesteen:

värissä turkoosi

Haluaisin sopia esteen noudon Helsingistä.

 

2. Vahvistan tämän jälkeen tilauksen, laitan maksutiedot ja sovin mahdollisesta noudosta. 

3. Kun tilaus on maksettu(maksu näkyy tililläni tai maksusta on laitettu kuitti sähköpostitse), postitan esteen ja välitän paketin seurantakoodin.

bottom of page